Philips SNA6500 (Time settings problem)

Discussion in 'Networking & NAS' started by brendan_dj, Jan 13, 2008.

  1. brendan_dj

    brendan_dj
    Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    1,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    New Jersey, USA
    Ratings:
    +99
    I have a Philips SNA6500 wireless router, and I have a rather trivial problem.

    Within the administration pages of the router, there is a log-file, but the date and time is wildly out.
    Whenever I reboot the router, the time reverts back to 2003-08-01 00:00:00.

    There is no method in the router to manually set the date and time. The only option I have is to either enable or disable NTP.

    When enabled, I must then select a primary and secondary NTP server from a short drop-down list. The options are in attached image. I've tried them all, but I always see the following message in the logfile:
    08/01/2003 00:00:33 Can't find NTP time.

    I cant even manually enter a known NTP server (eg: time.windows.com or time.nist.gov)

    The only impact this problem is giving is incorrect time-stamps on the router's log-file. All other router functionality works fine.

    I have checked the firmware and I am running the latest version (0.54 Oct 26 2006)

    Here is the list of NTP servers to choose from:
    Any ideas?
     

    Attached Files:

  2. brendan_dj

    brendan_dj
    Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    1,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    New Jersey, USA
    Ratings:
    +99
    Well, I managed to get it working!
    I did a complete factory reset.

    Unfortunately, this meant having to enter my ISP details again along with all the other security settings that I had enabled. (wep/MAC filtering etc)
     

Share This Page

Loading...