1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Philips Pronto Neo???

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by kraal, Jan 7, 2005.

  1. kraal

    kraal
    Standard Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +1
    Hi ppl,
    Any one use this remote and/or have the IRCodes for Tag processors (AV30R in this case). I think the codes are equal for all AV3xR, as the control chip is the same. In better case the .ncf files.
    Thanks,
     
  2. kraal

    kraal
    Standard Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +1
    And for Denon DVD2200?
    Thanks,
     
  3. mambojambo

    mambojambo
    Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2004
    Messages:
    141
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    they are available onHERE for the pronto pro if you want to try the neohacker route :smashin:
     
  4. dambox

    dambox
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  5. kraal

    kraal
    Standard Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +1
    No, I talking about AV30R.

    Thanks guys,
     
  6. PMM

    PMM
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Do you know how to program the codes for the neo? If you don't I suggest you download the marantz 3200 software. While you can't directly program your neo with this software you can enter the pronto codes which everybody seems to have into the 3200 software. Once you programmed the codes you can now look at them through neohacker. This will allow you to enter the neo codes(equivalent to 3200 codes) once again using neohacker. Good luck
     
  7. kraal

    kraal
    Standard Member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +1
    Thanks, :smashin:
     

Share This Page

Loading...