Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Philips 32PW9617

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by mukit, Dec 27, 2002.

  1. mukit

    mukit
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    A friend of mine has recently purchased on of these wonderful sets.
    we connected his DVD player to AV1 and obtained a near perfect RGB picture.
    We connected his Pace Digi box to AV2 and could only get a `satisfactory` picture by setting the Digi box to `PAL`. If we select RGB on his Digi box the picture goes greeny blue.
    Please help.

    :(

    mukit
     
  2. rct

    rct
    Active Member

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    986
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    South Wales, UK
    Ratings:
    +3
    Sounds like a poor SCART connection: Try the following in order to determine the problem, going to the next step only if the problem is still there.

    1. Check cable is firmly in Digibox and TV

    2. Try another SCART cable (making sure this is firmly connected as well)

    3. Try plugging the digibox into AV1 instead... if this works, your TV has a faulty AV2 socket which should be fixed.

    Hope it works out for your friend

    ;)

    Happy New Year!
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice