Philips 32PFL9632D & SKY HD - HDMI Issue

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by 499520, Sep 1, 2007.

  1. 499520

    499520
    Active Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    88
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +19
    Hi Guys

    I'm having problems with the signal dropping out every 10 secs or so. HDMI lead OK on DVD player.

    Anyone else seen this issue???

    Works OK on component - any difference in Component V HDMI quality??

    Cheers

    Phil
     
  2. penna

    penna
    Active Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    232
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Surrey, UK
    Ratings:
    +31
    I've got the same issue with 32PFL9632D and Sky HD.

    I have tried a different cable, and have had a Sky engineer out with a replacement HD box and that did not work either.

    It would appear to be a problem with the TV though, seeing as though other people are having the exact same issue!! :( I can only think that it is a HDCP handshake problem.

    See http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5411172&postcount=672 and http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=5413208&postcount=679.

    I have been on the phone to Philips support and they said they will get the tech people to ring me back (that was Tuesday - called them today and they never had my number, so they will ring me on Monday! :mad:). I will point them to this forum, if they don't already know about the issue...
     
  3. Smith2004

    Smith2004
    Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    1,574
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +187
    I have the same problem with the Philips 42PFL9632D. Let us know what Philips tell you.
     
  4. 499520

    499520
    Active Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    88
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +19
    Just spoke the Philips. this is a known software issue and a fix is expected mid October.

    They provided me with a reference and said a USB card would be sent to me in the post with the upgrade......

    Good news.........

    Cheers

    Phil
     
  5. fourier

    fourier
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi

    Has anyone received the software update yet? I just spoke to Philips and initially they said they never heard of this issue, but then I pointed the representativ to this page and they are now sending me a software update on a USB stick to try.

    I was womdering if anyone has determined if this has fixed the SkyHD problems ?

    Cheers !

    Jon
     
  6. richie05

    richie05
    Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    114
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +11
    Hi,

    I have a PF9731 and get all the software updates for the telly from the philips support site. I wonder if you can't download it from there rather than waiting for them to post it out??

    Richie
     
  7. contraste

    contraste
    Active Member

    Joined:
    Sep 14, 2005
    Messages:
    1,554
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Marylebone, London W1
    Ratings:
    +97
  8. penna

    penna
    Active Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    232
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Surrey, UK
    Ratings:
    +31
    I had this problem, and the latest software, as linked above, does indeed resolve it ;)
     
  9. 499520

    499520
    Active Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    88
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +19
    I've downloaded the latest update from the philips site and it resolved all the issues I had seen.

    HDMI is working fine....
     
  10. fourier

    fourier
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    well, the USB fob turned up with new firmware...but it didnt fix the problem...I'm not convinced that the person I spoke to knew about the issue, and the firmware I got may have just been the latest version, but without any fixes in it...will keep waiting..............
     
  11. fourier

    fourier
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    aha...just read lower down...will try the newer firmware and see...fingers crossed !
     
  12. fourier

    fourier
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    new firmware - all fine !!
     

Share This Page

Loading...