Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

pc problem

Discussion in 'General Chat' started by gooner#14, Jul 18, 2005.

  1. gooner#14

    gooner#14
    Banned

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    481
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    hi guys upon re installing xp on my pc im getting this message upon a restart
    ...CLI.EXE APPLIACATION ERROR and havent a clue what it means??
    also im getting a pop up from windows messanger too which is quite annoying any ideas of how to get rid??
     
  2. gooner#14

    gooner#14
    Banned

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    481
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    also when trying to put a 9800 pro driver i get
    UCCC.EXE-APPLICATION ERROR
    the application failed to initialise properley(0xc0000135), click ok to terminate the application!
     
  3. sparky1

    sparky1
    Active Member

    Joined:
    Feb 22, 2004
    Messages:
    782
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    southampton
    Ratings:
    +34
  4. gooner#14

    gooner#14
    Banned

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    481
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    thank for the quick reply
     
  5. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,598
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
  6. gooner#14

    gooner#14
    Banned

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    481
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    also ive recentley bought a 2nd hand laptop a sony vaio if i put my copy of windows on will ms be a little miffed??
     
  7. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,598
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    It won't activate.

    When you install XP on a machine you need to activate it within 30 days (after which it fails to operate). Activation involves a check with MS to ensure your copy is only used on one machine.

    K.
     
  8. gooner#14

    gooner#14
    Banned

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    481
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    what about xp pro??
     
  9. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    26,732
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +5,493
    XP Pro has to be activated also and is only usable on one computer
     
  10. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,598
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    You can buy an OEM copy of XP home for around £50 - it's not really too much in the grand scheme of things. You'd pay that for a piece of software that does half as much so why not on the main OS?

    You already know it's wrong to try and install the same copy on both machines (judging by your previous post) - why look for a way around it?

    Stop being so cheap :p ;)

    K.
     
  11. gooner#14

    gooner#14
    Banned

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    481
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    got a copy of xp pro with a cd key that doesnt need registering sound dodgy( will ms cane me if i go on line)
     
  12. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    26,732
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +5,493
    You do know that is not legal and they will class it as theft don't you ?
    Microsoft have also blocked some cd-keys from obtaining the latest security patches and so your computer might be vulnerable.
    I don't consider £50 for an operating system to be too much money when you consider that my council tax is over £80 per month !
     
  13. overkill

    overkill
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    11,842
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Murkeyside
    Ratings:
    +1,205
    Head to fleabay. You can get (geniune) copies of XP Home for around £20. Pro for slightly more. With XP 64bit coming out prices will become even sharper as 32bit Windows becomes old news.
     
  14. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    22,122
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +9,879
    I read somewhere that the XP license allows you to use it on 2 different PC's, don't know if this is true though.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice