1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PC doesn't detect camcorder

Discussion in 'Camcorders, Action Cams & Video Editing Forum' started by Eee-Tee, Sep 18, 2002.

  1. Eee-Tee

    Eee-Tee
    Standard Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    153
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Hyde, Manchester
    Ratings:
    +1
    ive recently found that my pc doesnt aknoledge my cam when i conect the firewire lead. if it does do, when i try to use my pinnacle programe, i get the programme is not responding message. any ideas as 2 why this is happening, and what i shuld do?
    please help cozive got stuff to edit!!
     
  2. kiwiranger

    kiwiranger
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi Eee-Tee

    Does the camera show up on your devices lists? What OS are you running? Which camera are you using?

    Cheers


    Chris 'kiwiranger' Parke
    BOFH
     
  3. nkasic

    nkasic
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,
    I have JVC GR-DVP9 and worked fine on my XP laptop, but I couldn't make it work on Win2k. It wasn't detected.
    I spent 2 weeks and discovered just last night that it works when I unplugged my network cable. I tried everything before, re-shuffled cards, re-installed software several times etc.
    At the end I replaced network card and now it works fine.
    Strange.
    Network card and connection was working fine otherwise.
    Nik
     

Share This Page

Loading...