PC - AV Microstuttering / Audio Pauses

Discussion in 'Home Entertainment Computers' started by pthomson, Feb 7, 2009.

  1. pthomson

    pthomson
    Standard Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    144
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Hi guys,

    I recently configured CoreAVC+AC3Filter to handle all my MKV blueray backups but every so often i get stutters in my audio.

    I have researched this issue and it seems that disabling all cores except one for the vista 64 process appears to fix it.

    Just wondering if anyone has found a better way?

    CoreAVC is configured as in this thread.
     
  2. pthomson

    pthomson
    Standard Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    144
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    :lease:
     
  3. Smurfin

    Smurfin
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    21,462
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +4,393
    Probably best posting this in the HTPC forum :)
     
  4. pthomson

    pthomson
    Standard Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    144
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Many thanks.
     
  5. pthomson

    pthomson
    Standard Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    144
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Guys?
     
  6. Smurfin

    Smurfin
    Distinguished Member

    Joined:
    Aug 13, 2002
    Messages:
    21,462
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +4,393
    Err...... ;)
     
  7. pthomson

    pthomson
    Standard Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    144
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Hi All,

    Can anyone advise? Surely people have had this problem before?
     

Share This Page

Loading...