Pan's Labyrinth - Extras not working on US PS3?

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Mkm, Jan 12, 2008.

  1. Mkm

    Mkm
    Active Member

    Joined:
    Mar 16, 2002
    Messages:
    709
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Co. Wicklow, Ireland
    Ratings:
    +290
    Hi,
    Has anyone heard any further news on this? I seem to have the same problem that's mentioned in the AVPlay review in that none of the extras seem to work (apart from the poster selection).
    The movie plays fine and it's a UK disc being played on a US PS3.

    Cheers,
    Mkm
     
  2. Ettepet

    Ettepet
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    739
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    The Netherlands
    Ratings:
    +19
    Lucky I chose the HD-DVD version then, my US disc works fine.
     
  3. Mkm

    Mkm
    Active Member

    Joined:
    Mar 16, 2002
    Messages:
    709
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Co. Wicklow, Ireland
    Ratings:
    +290
    Well, lucky for you. This was a present I received...:rolleyes:
     
  4. Ettepet

    Ettepet
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    739
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    The Netherlands
    Ratings:
    +19
    Nothing a firmware update by Sony won't solve. ;)

    Just like with the subtitles in the US version of "Black book" (which you cannot switch off on a PS3)...
     

Share This Page

Loading...