1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Panny WD6 - issues with prog scan

Discussion in 'Plasma TVs' started by DTech, Nov 26, 2003.

  1. DTech

    DTech
    Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    52
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    Buckinghamshire
    Ratings:
    +5
    Hi

    New to the forum as a member but been browsing for some time. Tweaking my new Panny WD6 last night and noticed what could only be descibed as a green shimmer across the whole image during playback of DVD via component (pal progressive scan) - does anyone have an answer for this before I start pulling out cables - source is an Arcam 88 plus.

    Cheers
     
  2. philipb

    philipb
    Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2002
    Messages:
    1,980
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Swindon
    Ratings:
    +129
    Try the obvious ones first - is the red cable fuly plugged in at either end?
     
  3. jmack

    jmack
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    check for latest fireware on the arcam dv88+ and as said above check all cables are in
     
  4. DTech

    DTech
    Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    52
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    Buckinghamshire
    Ratings:
    +5
    Not the cables and unlikly to be the panel - no problems when fed through scart - must be either the board or the 88 plus - my moneys on the 88 plus - i'm running on the following 3.0.0 LT76/02/ff = will phone Arcam tomorrow
     
  5. jmack

    jmack
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    sounds like a firmware upgrade is needed the newest one is 4.12.0

    let us know how u get on.

    if you are able to burn your own cd for udgrade drop a pm to robocop i`m sure he will email you the files
     
  6. DTech

    DTech
    Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    52
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    Buckinghamshire
    Ratings:
    +5
    Update - avoid the picture adjustment options at all cost - I had it set to movies and this was what was causing the picture problems - wasn't apparent with scart but via component it looked horrible - now run it on normal but have tweaked down the colour, contrast and brightness settings - looks great.
     

Share This Page

Loading...