Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Panny pw537 & telewest Digital

Discussion in 'Cable TV & Virgin Media TV' started by john R1, Oct 12, 2003.

  1. john R1

    john R1
    Banned

    Joined:
    Nov 2, 2002
    Messages:
    692
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    essex
    Ratings:
    +0
    Have notiched some artefacts when fast moving images are coming towards the camera did not notice this on anologue signals, is this just a problem with plasmas or is it the signal from telewest am using rgb scart via panny tuner any ideas, have not noticed any problems with dvd e.t.c.
     
  2. MAW

    MAW
    Banned

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    14,103
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Nr Dorking
    Ratings:
    +411
    The panny tuner is probably the culprit, also, alarmingly, try turning off RGB, the processor doesn't seem able to cope with it and sometimes does a better job on composite. Yes I know it sounds mad. I have tried it, with mixed results. I think it says something about it in the tuner handbook. If you won't miss analogue, I'd junk the tuner, your picture will be better.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice