1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Panny AE100 stays in standby???

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Swinnydon, Sep 8, 2003.

  1. Swinnydon

    Swinnydon
    Standard Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    324
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +0
    Hi,

    When the unit is initiall powered on, I can get it into "on" mode. It stays on for about 10 seconds before going into standby. I cannot switch the unti back on without actually toggling the power at the back of the unit or removing then replacing the power completely. :confused:

    Is this a known problem? What's the cure?

    Cheers
    Chris
     
  2. gothmog

    gothmog
    Standard Member

    Joined:
    Dec 17, 2002
    Messages:
    204
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sunny Shipley
    Ratings:
    +0
    When it goes into standby does the Red LED flash?

    If it does you might want to do a search for 'Red LED of death' :(

    -- Jon
     
  3. Swinnydon

    Swinnydon
    Standard Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    324
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cambridge
    Ratings:
    +0
    Nope, the red light stays "solid" in that it doesn't flash at all. Any other ideas? I'll do a search for the red light of death anyway to see if that throws out any other ideas
     

Share This Page

Loading...