1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Panasonic TX-32LXD500 scart problems

Discussion in 'LCD & LED LCD TVs' started by Del45, Oct 17, 2005.

  1. Del45

    Del45
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    887
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
    Hi

    I've had my panny for a few weeks now but only just set it up this weekend, I am very pleased with it great television.

    I have one problem though the scart switching does not seem to work I have to keep using the TV/AV button to select a different source, my sky + box is using the same scart cable and setup the same way that used to work on my old Sony CRT but it just won't work on the panny.

    Any help would be appreciated.

    Thanks.
     
  2. Del45

    Del45
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    887
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
    bump
     
  3. drbober

    drbober
    Standard Member

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    46
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    It think you just have to manually select which input you are using each time. There is no automatic detection when you switch on your DVD player for instance.
     
  4. pilgrimchris

    pilgrimchris
    Active Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    202
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    i think only 2 of the scarts are q-link enabled. check the manual and check you are plugged into one that is
     
  5. Del45

    Del45
    Active Member

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Messages:
    887
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +39
    Thanks for the replies, it was my fault I connected the scart to the wrong socket on my Sky + box, it all works fine now :thumbsup:
     
  6. BenchyUK

    BenchyUK
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 20, 2005
    Messages:
    20,018
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ashford, Kent
    Ratings:
    +1,820
    I like it when it does it automatically
     

Share This Page

Loading...