1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Panasonic TU 600 -> PW5 cable

Discussion in 'Plasma TVs' started by fmottaz, Dec 25, 2002.

  1. fmottaz

    fmottaz
    Standard Member

    Joined:
    Aug 31, 2002
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +0
    I would like to know if this cable is standard, if it can be replaced or extended with an equivalent PC display cable. I need to gain some space behind my tuner box and the supplied cable is very stiff. I cannot bend it enough in its present form.
     
  2. ijwoo1

    ijwoo1
    Standard Member

    Joined:
    Sep 29, 2002
    Messages:
    51
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Billericay, Essex
    Ratings:
    +0
    I believe a 15m cable is available as an option. BTW its not a standard VGA cable.
     
  3. Private Penguin

    Private Penguin
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Panasonic can supply the 15m cable for £134+VAT and shipping. I have one running up an empty cavity wall, across the loft and down the chimney!
     
  4. fmottaz

    fmottaz
    Standard Member

    Joined:
    Aug 31, 2002
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Switzerland
    Ratings:
    +0
    Thnaks all for the replies but my problem is not length but stiffness. I would need to bend the cable (due to space problem in my cabinet) and the Panasonic cable is very stiff. I wondered if another cable could be used instead. This would mean I could look for a softer one.
     
  5. franc

    franc
    Active Member

    Joined:
    Sep 12, 2002
    Messages:
    437
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bucks
    Ratings:
    +7
    Hi, I know this is kinda off thread but can you tell me what buttons are on the fascia of the panasonic 600 tuner unit? Also, if you or anyone else can also tell me the buttons on the fascia of the 300 version I would most appreciate it.

    thanks FRANC
     
  6. allanrose

    allanrose
    Standard Member

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    38
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    store, function, channel -, channel +, tv/av
     
  7. franc

    franc
    Active Member

    Joined:
    Sep 12, 2002
    Messages:
    437
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bucks
    Ratings:
    +7
    thanks

    FRANC
     

Share This Page

Loading...