Panasonic TH42PZ80 screen colour fault

An-dy

Active Member
Hi,

I know its not the latest model but does anyone know what may be causing my PZ80 to randomly have colour issues?

Its done in 2 times in the past few weeks, the first time just for 30 seconds or so but yesterday it stayed like it but is back to normal today.

Its like this picture taken from another thread (Its ok at the moment so can't get a picture of mine buts its the same) Things are green when they are usually blue or black and similar.

IMG_0396.jpg



I can only find links to the fault on the thread where the picture is from here, http://www.avforums.com/forums/plasma-tvs/1227872-has-anyone-seen-problem-before-panasonic-pz80.html

Could it be an issue with over heating or anything?

Thank you

Andy
 

JayCee

Distinguished Member
An-dy said:
Its like this picture taken from another thread (Its ok at the moment so can't get a picture of mine buts its the same) Things are green when they are usually blue or black and similar

On it's own internal tuner or via external equipment like a Sky or cable box?
If the latter faulty/loose scart lead.
 

An-dy

Active Member
Hi JayCee thanks for the reply.

Its on everything, Freeview, PVR etc and also the menus and tv guide.
 
Defective panel. Try giving the back panel a gentle knock (I'm not kidding).
 

The latest video from AVForums

Podcast: Trinnov Room Optimiser: A full explanation of Trinnov and its room optimiser technology
Subscribe to our YouTube channel
Support AVForums with Patreon

Top Bottom