Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Panasonic s97 - remote codes

Discussion in 'Blu-ray & DVD Player Multiregion Hacks' started by Mat-Moo, Apr 26, 2005.

  1. Mat-Moo

    Mat-Moo
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    766
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +6
    Anyone got / knows where to find the panasonic remote hack codes that i can load into my pronto?
     
  2. Justin@UH

    Justin@UH
    Active Member

    Joined:
    Feb 21, 2002
    Messages:
    2,192
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Location location location
    Ratings:
    +93
    Sorry no such thing. Only way to mod this is via a specal service remote. There are no .CCF or similar "free" hacks for Panasonic, only Pioneer and Sony.
     
  3. Mat-Moo

    Mat-Moo
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    766
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +6
    Well, in theory if the remote transmits a code then it can be recorded via pronot etc. :) but they are proving hard to find. But of course you want to protect your business ;)
     
  4. mrm3

    mrm3
    Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2004
    Messages:
    2,034
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Cobham
    Ratings:
    +95
    yeah £25 to borrow a remote is a lot of money !
    especially if you do a firmware upgrade which wipes this clear and have to get it again !
     
  5. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    A Pronto won't learn the series of commands the Pansonic service remote transmits. Believe me, it's been tried. :devil:

    I have a Panasonic 'hack' remote which I have been known to 'lend' to trusted folk.

    A. Dork
     
  6. Mat-Moo

    Mat-Moo
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    766
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +6
    Interesting, I wonder why? Do you have a PC IR sensor? Would be interested to send the commands and see what that reports. (BTW I have written PC IR readers before for some of my apps)
     
  7. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    Mat-d-Rat,

    I've never had the time (or inclination!) to 'experiment' with the remote. However, I do know that the Pronto won't learn the commands it sends.


    A. Dork
     
  8. Mat-Moo

    Mat-Moo
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    766
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +6
    :) No my dad has got one, at first I didn't believe him about the remote. Just trying to figure out why the "command" can't be understood by a pronto etc. It's my nature (as a programmer) to want to understand :)
     
  9. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    Understood.

    I've PM'd you.

    A. Dork
     
  10. SimonO

    SimonO
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    3,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Hertfordshire
    Ratings:
    +64
    Hello Mr. Dork, I've sent you an e-mail...
     
  11. Nelviticus

    Nelviticus
    Active Member

    Joined:
    Jun 21, 2003
    Messages:
    473
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Hitchin
    Ratings:
    +69
    Hello A Dork, if you still have that remote would you be willing to rent it to me after SimonO? I have barfed my Panny's multi-region capability with a firmware upgrade (seehere ). It seemed like a good idea at the time :(

    Regards
     
  12. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    I'm back! :hiya:

    GG.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice