Panasonic px4280 optical lead problems !

Discussion in 'Panasonic TVs Forum' started by just_ang, Feb 12, 2009.

  1. just_ang

    just_ang
    Standard Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    4
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hello all !!!

    I have a panasonic px4280, a pt460 home theatre system and v+ box.... i had the audio hooked up through the usual jack/phono leads and this worked through aux on the home theatre system..so when we turned tv on ..everything turned on and tv was on v+ channel with sound.... have now changed the audio to optical lead from v+ box to home theatre system... now when we turn tv on it does not auto switch to hdmi 1 for v+ box..we have to change input manually, and then manually turn on home theatre system and change the input from aux to digital in (d-in) this then gives us sound... i have seen somewhere on here in posts about changing the hdmi overide settings or something to sort this problem out....i just dont get what to do :confused: i have been thru the manuals and cant figure it out.... any advice please , will be very appreciated...

    thanx peeps x
     
  2. rewerb

    rewerb
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 29, 2008
    Messages:
    4,448
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +639
    The PT460 auxillary input defaults to the RCA analogue connection, you have to change it to optical, see the manual how to do this.
     

Share This Page

Loading...