Panasonic NV-HD650 probs

Discussion in 'Digital TV & Video Players & Recorders' started by HMHB, Nov 13, 2001.

Tags:
  1. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    27,187
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +6,125
    My old Panasonic NVHD650 video is playing up ! It keeps losing the sound on playback now and again - the picture goes all "smeggy" and the counter does the display that it normally does when nothing is recorded on it. It will then go back to normal again for a little while etc etc. The tapes play perfectly on my other Panasonic video.
    Sorry for the non-technical description - I'm a gadget freak but not well up on the technical details in the AV department (computers are my forte)
    Cheers
     
  2. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    27,187
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +6,125
    I've just seen the post from davee b and it looks like we have the same problem - sorry - I should have looked further down - I'm new to this forum
     
  3. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Have you tried using a vhs tape-head cleaner?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice