1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Panasonic AE300 problem

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by paul7777g, Sep 29, 2003.

  1. paul7777g

    paul7777g
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I am having problems getting my projector to read from my SD memory card. The files on the card are all jpeg's in the correct file format as stated in the instruction manual, but no matter what I do I keep getting the error message "No Data(02)".

    Can anybody help?:(
     
  2. gothmog

    gothmog
    Standard Member

    Joined:
    Dec 17, 2002
    Messages:
    204
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sunny Shipley
    Ratings:
    +0
    Can of worms, all over the floor :)

    If I take pictures with my Minolta F100 and stick the SD card into my AE300 it happilly reads it and will play back a slideshow etc.

    If I copy files straight on it doesn't work (Why would anyone want to do this anyway ;) :devil: ) ...

    So I suggest you try recreating a file structure as below..

    J:\DCIM\100MLT08\PICTxxxx.JPG

    Where J: is the drive letter of my SD reader and the xxxx starts off as 0001 and increments with each picture.

    If that doesn't work the projector may be expecting something funky in the jpeg header and I'm not sure what you could do about it ;)

    -- Jon
     
  3. paul7777g

    paul7777g
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks Jon, that did the trick
    Paul:)
     

Share This Page

Loading...