1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pal Zelda WW doesn't load on Ntsc GC?

Discussion in 'General Video Gaming Chat' started by skirpydoink, Jun 11, 2003.

  1. skirpydoink

    skirpydoink
    Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    1,283
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +52
    Hello, i have just got a hold of the Pal version of Windwaker, but it does not on my NTSC machine using the Action Replay with the Freeloader.

    Is there anyway around this?

    I thought the Freeloader booted all games.

    Cheers!
     
  2. hornydragon

    hornydragon
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    28,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Somewhere near the M4 most of the time......
    Ratings:
    +1,215
    I assume you mean load/work!
    What version freeloader is it? 1.06b???
     
  3. skirpydoink

    skirpydoink
    Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    1,283
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +52
    Yes, it doesn't load or work.....i have thrown the box away, but i think i have the first version of the AR as i bought it the day it came out.

    I have had a look at a few posts elseware that mention this problem, you would have thought you could have updated this version of the AR/Freeloader with a code or something instead of having to fork out for a second copy.

    Thanks for answering.
     
  4. Shoka

    Shoka
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 10, 2002
    Messages:
    4,327
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +239
    I assure you it works and isnt faulty, works fine on my PAL cube if you are unhappy mail me.
     
  5. RL123

    RL123
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    1,037
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4
    The PAL disc won't load on an NTSC machine
     
  6. skirpydoink

    skirpydoink
    Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    1,283
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +52
    There is no problem with the game Shoka, it works fine on a PAL cube but not on my NTSC machine using the first Freeloader.

    I am still happy with the trade Shoka, i passed the disc onto my Nephew.
     

Share This Page

Loading...