pace

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by laustin956, Nov 22, 2002.

  1. laustin956

    laustin956
    Standard Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Messages:
    36
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    had my pace box for 1 month and now got a av receiver because there is no audio output on the pace can i connect it to my receiver any way thanks
     
  2. Kearney

    Kearney
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    85
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +4
    Get a scart to 2 phono out to carry the left and right stereo channels to your reciever.

    This can be done from the 'vcr scart' if your not using it for a video though, obviously.
     
  3. laustin956

    laustin956
    Standard Member

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Messages:
    36
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thank for your help i look in to that
     
  4. Squirrel God

    Squirrel God
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    There's only one scart on the Pace box.

    laustin956 - You'll need to use a scart break-out lead. Or you could take the audio output from your VCR, if you've plugged the Pace into your VCR rather than straight into your TV. Mind you, if you plugged the Pace into your VCR rather than straight into your TV - what are you doing?! You're missing out on RGB :D
     
  5. Lex

    Lex
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    4,089
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    61
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +4
    I have audio out on my pace digi-box :confused:
     
  6. Squirrel God

    Squirrel God
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I assumed Pace DTVA :confused:
     
  7. Lex

    Lex
    Active Member

    Joined:
    Feb 7, 2002
    Messages:
    4,089
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    61
    Location:
    Cornwall
    Ratings:
    +4
    Oh okay. I have Sky - Wanted Sony but they gave me crappy Pace! :(
     

Share This Page

Loading...