1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

optio s40 - menu items but no picture on screen!

Discussion in 'Photography Forums' started by griff_av, Jan 7, 2005.

  1. griff_av

    griff_av
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i got a pentax optio s40 from ebuyer.com and i can't get the screen to show me an image, i've got menu options, focus box everything but an actual picture, its like the lens cap is on, but its not thats all working, i can see the lens - any ideas??

    :lease:
     
  2. alastair

    alastair
    Standard Member

    Joined:
    May 11, 2004
    Messages:
    53
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Northumberland/York
    Ratings:
    +0
    Does it show up in the viewfinder and on the screen when u press the button to review the photo (the button with a blue square with a triangle inside). If it does you just need to switch on the option to show the LCD and viewfinder (though this will srain the battery) and may need to switch on/increase the review time.

    Al
     
  3. griff_av

    griff_av
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i tried to take a photo, then review it, but all i got was a black picture (as if taking with a lens cap on)
     
  4. griff_av

    griff_av
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i gave up its gone back
     

Share This Page

Loading...