1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Optical connections for Denon A11SR

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by jimcarney, Oct 17, 2003.

Tags:
  1. jimcarney

    jimcarney
    Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2001
    Messages:
    641
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    DOWNPATRICK CO DOWN
    Ratings:
    +3
    I used to use the optical connection 1 for TV which enabled me to use my XBox in 6.1 ,now Ive just had Sky+ installed Im using the same connection for it .How do I assign another optical connection for the XBox because when its on I am still getting Sky+ through it . Thanks in advance .Jim
     
  2. Jase

    Jase
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 16, 2001
    Messages:
    9,469
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    South Coast
    Ratings:
    +893
    From the OSD main setup menu, you need to go to Digital In Assignment and assign the relevant inputs - OPT 1, OPT 2 etc etc
     
  3. jimcarney

    jimcarney
    Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2001
    Messages:
    641
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    DOWNPATRICK CO DOWN
    Ratings:
    +3
    Thanks Jase , Ill have another go Ive tried to do that a couple of times already . Thanks again. Jim
     
  4. Jase

    Jase
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 16, 2001
    Messages:
    9,469
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    South Coast
    Ratings:
    +893
    You'll need to assign (for example), DVD to OPT1, CD to OPT2, TV to OPT3 etc etc. :)
     
  5. jimcarney

    jimcarney
    Active Member

    Joined:
    Feb 19, 2001
    Messages:
    641
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    DOWNPATRICK CO DOWN
    Ratings:
    +3
    Jase, solved it evetually had to select imput as as auto after assigning optical output . Thanks again. Jim
     

Share This Page

Loading...