For Sale OPPO HM-31 3 in 1 HDMI Switch

Discussion in 'Archived Classifieds' started by Don Dadda, Apr 22, 2016.

  1. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    Hi all

    My Oppo HM-31 HDMI 3 in 1 out switch has become surplus to requirements and needs a new home.
    In very good condition with some light marks and all ports are working and undamaged.
    The no 2 selector on the remote does not work ( see pictures) but it can still be selected on the remote via the toggle button or on the box itself. other than that the remotes works fine.
    Original box and accessories.

    It comes with a european psu adapter so will need a universal/ shaver plug.

    This needs to go as its been sitting catching dust for too long.

    Sensible offers welcomed

    Price and currency: £20
    Delivery: Delivery cost is included
    Payment method: Paypal
    Location: South London
    Advertised elsewhere?: Not advertised elsewhere
    Prefer goods collected?: I have no preference

    ______________________________________________________
    This message is automatically inserted in all classifieds forum threads.
    By replying to this thread you agree to abide by the trading rules detailed here.
    Please be advised, all buyers and sellers should satisfy themselves that the other party is genuine by providing the following via private conversation to each other after negotiations are complete and prior to dispatching goods and making payment:

    • Landline telephone number. Make a call to check out the area code and number are correct, too
    • Name and address including postcode
    • Valid e-mail address
    DO NOT proceed with a deal until you are completely satisfied with all details being correct. It's in your best interest to check out these details yourself.
     

    Attached Files:

  2. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    Bump
     
  3. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    any sensible offers
     
  4. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    :hiya:
     
  5. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    Any offers
     
  6. McCol

    McCol
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    2,198
    Products Owned:
    5
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    87
    Location:
    North Devon
    Ratings:
    +298
    Will this work with a 4k input?
     
  7. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    Hi

    Have no idea as these were out before 4k. I don't see why it wouldn't as just passes thru signals that it receives but will check and confirm either way for you
     
  8. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    The manual says it supports up to [email protected] or 720p/[email protected] with 12- bit colour depth. And a further search says that all components in the chain ( with the exception of a hdmi cable) needs to be 4k compatible, so though it wasn't mentioned, i would of thought the splitter would need to be also.

    So going by the manual and the search, it looks like it does not support 4k.
     
  9. McCol

    McCol
    Well-known Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    2,198
    Products Owned:
    5
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    87
    Location:
    North Devon
    Ratings:
    +298
    Hi
    Still interested in this as I can use with SKy HD/PS4 and Xbox one and leave the BT UHD in the other Hdmi on the TV.

    I've tried a few cheap splitter options from Amazon and find that they randomly switch outputs which is annoying! I'm assuming that yours will not do this due to having it's own power and being a recognised brand?

    Would you accept £15?
     
  10. Don Dadda

    Don Dadda
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    5,572
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    London
    Ratings:
    +716
    Hi

    sorry for delay in response

    Yeah, go-on then :)

    Go to PM
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice