1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Opening Internet Links

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Jbev, Sep 19, 2005.

  1. Jbev

    Jbev
    Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +4
    Hi, recently when I try and click on any link, it opens the new window, but nothing happens in it. And I mean nothing, it just sit there. No address appears in the address bar absolutely nish!! I have tried the links on other computers so thew links work fine there seems to be something stopping them opening.

    Just to also add I have scanned for viruses (AVG) spyware (Spybot S&D, MS spyware and adaware) and I run Zone Alarm 6, which seems to be configured properly.

    Anyone got an answer? any input would be helpful

    Regards



    Joel
     
  2. hutters

    hutters
    Active Member

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Messages:
    710
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Cambridgeshire
    Ratings:
    +28
    It may help if you mentioned which browser you use ;)
     
  3. Jbev

    Jbev
    Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +4
    Explorer 6 :rolleyes:
     
  4. craigm

    craigm
    Standard Member

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    11
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  5. pragmatic

    pragmatic
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    12,120
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,678
    I found this, you either running low on memory or you have spyware. Get about 3 anti spyware untils update them alll and run them. They will all probably find different things but yo should get rid of most the crap.

    If your running ie 6 your gonna have spyware.
     
  6. Jbev

    Jbev
    Active Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    127
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +4
    Visited the Kbalertz page followed the instructions and hey presto it works again.

    Thanks very much for all your help :clap:


    Joel
     

Share This Page

Loading...