Onkyo TX-SR604E on screen display

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by bairdyboy1980, Apr 22, 2007.

Tags:
  1. bairdyboy1980

    bairdyboy1980
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    4,457
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    West coast style, Scotland
    Ratings:
    +345
    I only use hdmi sources with this amp and i am setting it up. I dont have any other sources on any other connection. How can i get the OSD if i only have HDMI sources?
     
  2. Dave

    Dave
    Distinguished Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    11,496
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +3,401
    Component only for the on screen display I'm afraid.:(
     
  3. bairdyboy1980

    bairdyboy1980
    Well-known Member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    4,457
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    West coast style, Scotland
    Ratings:
    +345
    Does that mean i have to have a component source or can i just get a component cable and still see the OSD that way?

    Cheers
     
  4. Dave

    Dave
    Distinguished Member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    11,496
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +3,401
    You can just plug a component cable in from the amp to the screen. IIRC all the menu's are accessible on the amp itself anyway.
     

Share This Page

Loading...