Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Olympus card error

Discussion in 'Photography Forums' started by SAMMYTHE, Nov 28, 2004.

  1. SAMMYTHE

    SAMMYTHE
    Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    218
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +3
    Please can anyone help me with this error message when I try reading from the SM card of my Olympus C-2100;
    I@AI with the message;
    you do not have permission to open this directory
    and
    see the owner of the directory or an administrator to obtain permission.
    It was working fine yesterday.
     
  2. minimad

    minimad
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  3. SAMMYTHE

    SAMMYTHE
    Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    218
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +3
    The error messages occur when I am trying to read to PC, when I put the card in the camera the no. of photo,s left is flashing at 81 but it won,t allow me to take any photot,s and I can,t get it to play back the photo,s already on the card. I have read the manual but it is not listed in the error list.
    Thanks for your help in this matter.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice