1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

nvidia 5700LE (PCI) MCE 2005 issue?? Help!!

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Oasis-GasPanic, Nov 23, 2004.

  1. Oasis-GasPanic

    Oasis-GasPanic
    Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    543
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    South West London
    Ratings:
    +5
    Took delivery of a DabsValue (inno3D) 5700LE PCI G'card last week to go in my HTPC. It went in without any problems and all the drivers (MCE 2005 drivers from Nvidia.com) installed fine. I have no problems viewing any types of video file (inc. WMVHD, DivxHD & .ts) in their respective players (WMP, Divx & VCL) but when viewing any video in FULLSCREEN using the MCE front end i get a black bar down the middle of the screen?? :( . The weird thing is when i "return" to the previous screen the little preview window continues playing the video without the bar down the middle. :rolleyes: Anyone have any ideas :lease:

    Heres my HTPC's spec if it helps:

    -P4 2.6GHz HT
    -256MB PC3200 RAM
    -40GB HDD
    -Inno 3D GF 5700LE PCI 128MB (running @ 848x480-60Hz)

    OH! and i never had this problem when using the crappy "Intel Extreme Graphics" intergrated graphics chip!?!?!?
     
  2. Oasis-GasPanic

    Oasis-GasPanic
    Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    543
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    South West London
    Ratings:
    +5
    Can anyone help??? :lease: :lease:
     
  3. Synchro

    Synchro
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    3,421
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Chester
    Ratings:
    +313
    If possible try the card in another PC and get a handle with the same (or as close to as possible) specs.

    If you can't do this, try looking into software problems, maybe the latest driver isnt the best?

    Try the easy trouble shooting options first. It could be a problem on the card.
     
  4. Oasis-GasPanic

    Oasis-GasPanic
    Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    543
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    South West London
    Ratings:
    +5
    Will Do!

    Cheers Synchrouk.
     

Share This Page

Loading...