NTL digisender gold problem :-(

Discussion in 'Cable TV & Virgin Media TV' started by MikeIOW, Mar 15, 2005.

  1. MikeIOW

    MikeIOW
    Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2002
    Messages:
    163
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leicester
    Ratings:
    +5
    Hi there,
    I've succombed to this 99.99 box from Argos to try to get NTL transmitting up to our bedroom.....and whilst the initial set-up was easy, and the picture looks good, I have a bit of flickering and clicking happening :(
    (I have a 1.3MB .avi showing the effect for anyone who is interested....could email you it !)

    Tried turning everything off downstairs (amp, plasma, etc): no difference, still clicks away.

    Tried different channels on the AV sending: no change.
    Anyone got any ideas ?
    I haven't tried switching off my wi-fi (frankly if that causes this I'd give up anyway !)....

    thanks for any thoughts. Also perhaps anyone who has this working just fine, drop a note: maybe we just got a duff unit !

    cheers
    Mike
     
  2. MikeIOW

    MikeIOW
    Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2002
    Messages:
    163
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leicester
    Ratings:
    +5
    damn: it is conflicting with my wi-fi connection :-(
    Guess I'm not meant to have so many wireless waves running around my house :-(

    Anyone out there got a videosender working with a wireless network at the same time ? Ideally NTL cable being sent, but anything to compare !?

    cheers
    Mike
     
  3. imclueless

    imclueless
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    You could try swapping the channel the wifi uses?
     
  4. MikeIOW

    MikeIOW
    Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2002
    Messages:
    163
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leicester
    Ratings:
    +5
    Aye, will try that, but too busy to try that until the weekend !
    Will let you know how I get on !
    Being a crappy actiontec device, I don't think it tells me what channels I can use (no, nor does their website).....if anyone knows what I can use, drop a note, otherwise I'll start with a big number & work down ;-)
    cheers
    Mike
     
  5. MikeIOW

    MikeIOW
    Active Member

    Joined:
    Aug 12, 2002
    Messages:
    163
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leicester
    Ratings:
    +5
    YESSS !
    Changed Actiontec wireless router to use channel 11 (random number !) and digisender (left on channel 1) works absolutely fine !

    Marvellous :thumbsup:
     

Share This Page

Loading...