Not sure how to do this...... Sky HD

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by skronk, Feb 21, 2013.

  1. skronk

    skronk
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    484
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +43
    Hi all,

    When accessing planner.... latest recordings... I select.....Guide>Green>Up>Ch Down...this takes me to the end of the recording/viewing list, leaving me to page up to view my latest recordings (SWMBO has lots of series links !)
    I have set a sequence, but it won't go further than the second step above.
    Can anyone say what I am doing wrong ?.....delays etc.

    Thanks
     
  2. mikelj

    mikelj
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    2,772
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Chorley, Lancs
    Ratings:
    +484
    Guide, Green, Up will place you at the very top menu (Planner, On Demand, etc.). Try Guide, Green, Down (followed by the rest of your commands).
     
  3. skronk

    skronk
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    484
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +43
    Thanks for reply.

    I have mistyped the commands I use.

    They are similar to yours but it still won't work !

    Cheers
     
  4. mikelj

    mikelj
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    2,772
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Chorley, Lancs
    Ratings:
    +484
    You may need to add a delay following the 'down' command i.e. guide, green, down, delay

    Edit: sorry, I mean a delay after the second step as it appear to go wrong after that.
     
  5. skronk

    skronk
    Active Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    484
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +43
    I agree....but can you a delay to a sequence ?

    Cheers
     
  6. mikelj

    mikelj
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    2,772
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Chorley, Lancs
    Ratings:
    +484
    Sorry, no idea! I'm a Philips Pronto user myself. Perhaps someone else could advise?
     

Share This Page

Loading...