1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Surround Through Sky Help!

Discussion in 'Plasma TVs' started by Ross-P, Aug 20, 2005.

  1. Ross-P

    Ross-P
    Active Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    391
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Guernsey
    Ratings:
    +20
    I'm probably not doing something really simple! but here is my problem-

    My set up is-
    LG PX11 Plasma
    JVC THR3 all in one recordable DVD surround system.( amazing value by the way! :thumbsup: )
    Panasonic Digibox (5.1.B ?)

    I can get surround sound when I play a DVD, but can't get surround through sky. :confused:

    do I need a sky box with a coaxial or optical lead (a connection which my sky box dosen't have!) and connect it to my DVD system ? :confused:
     
  2. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +460
    you should be able to get surround sound with the red and white stereo connectors but you will only get digital surround with the optical connection (but that is only for movies 1,2 and 3 anyway)
     
  3. ikon66

    ikon66
    Active Member

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Messages:
    397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Tyne & Wear
    Ratings:
    +7
    hasn't it got to be sky+ though
     
  4. Ross-P

    Ross-P
    Active Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    391
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Guernsey
    Ratings:
    +20
    Thamks for that I will give it a try :smashin:
     
  5. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Make sure the sound output on the Sky box is set to STEREO.
     
  6. ikon66

    ikon66
    Active Member

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Messages:
    397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Tyne & Wear
    Ratings:
    +7
    audio output = stereo

    optital output = dolby d
     
  7. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,499
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +460
    yes
     

Share This Page

Loading...