1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No sound via optical from a Denon 11SR

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by oreoboy13, Aug 1, 2002.

Tags:
  1. oreoboy13

    oreoboy13
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    been working for about 6 months and suddenly i cant get any sound via optical i have tried two different sources with two different optical leads, and nothing. i then tried reassigning OPT ports with no luck, then i tried setting the input to DBS instead of DVD and still nothing. The sources were my TV built in dvd player and a ps2.

    I have yet to try a coax, but i was wondering if anyone had any ideas, experience, suggestions etc?
     
  2. DazJWood

    DazJWood
    Standard Member

    Joined:
    Jun 13, 2002
    Messages:
    176
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Coventry
    Ratings:
    +0
    Yeh if it has been working for 6 months then the answer is its broke if you have tried different sources and different interconnects.

    Send it back
     
  3. S H A D O

    S H A D O
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 16, 2001
    Messages:
    10,370
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    United Kingdom
    Ratings:
    +1,733
    Hi

    Try resetting the amp, hold down the Stereo & Direct buttons whilst turning the amp on, the display will flash a couple of times.

    Before you do it, make sure you write down all your settings, speaker distances, levels etc.

    If it does´nt work after that, it will need to go back to Denon to be looked at.
     
  4. oreoboy13

    oreoboy13
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Jase you star, fully working now. Thank you so much, i can now start watching films again :)
     

Share This Page

Loading...