1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no sound through the iscan HD+

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by MAFFEW, Aug 27, 2005.

  1. MAFFEW

    MAFFEW
    Standard Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    30
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Again sound stopped from my iscan. Watched a movie. Region 1 Collateral all was fine. Then switched to cricket................for a quick gloat. After that put BBC disc in - People Like Us. Vision no sound. Took it out, put in Spaced, still no sound. TV audio from SAT box comes in fine everytime. Am I the only one who has had this problem? Getting paranoid now............... I can find no pattern with regions as I had same problem with John Woos Bullet in the Head - region 1. :rolleyes: :rolleyes:
     
  2. MAFFEW

    MAFFEW
    Standard Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    30
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Alright, for some reason the audio switched it self off..................... I have the iscan on auto priority. DVD then, 2 sat boxes in no particular order. Any ideas? Going back to check discs that didn't work last time.
     
  3. big_marcelo

    big_marcelo
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    You might want to try on manual input select.... it may help.
     

Share This Page

Loading...