No sound from earpiece on Sony Ericsson K850i

Discussion in 'Mobile Phones Forum' started by watto1708, Jan 24, 2008.

Tags:
  1. watto1708

    watto1708
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    My Sony Ericsson K850i has no sound from earpiece when making or receiving calls. Does anyone know if there is something in settings to rectify this or if it is a hardware problem?
     
  2. wallzy

    wallzy
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2005
    Messages:
    562
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +16
    id say its a hardware problem mate get in touch with were you got it from for a exchange
     
  3. damage7899

    damage7899
    Standard Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have exactly the same problem, did you get yours fixed/replace ? I tried a settings reset and no difference, spoke to VDF who said they would have to do a postal repair :mad:. Tried running the battery down and then fully charged it and it worked again but only for half a day ! The phone is only 3 months old so should i be getting a replacement or is a repair fair enough ?
     
  4. damage7899

    damage7899
    Standard Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    After a bit of web work i have found a post that says it is a dogy earpiece connection and a swift smack on the office desk has brought the earpiece back to life, for how long though............
     

Share This Page

Loading...