No sound after update

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by markshark, Feb 3, 2009.

  1. markshark

    markshark
    Standard Member

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    106
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Pontypridd
    Ratings:
    +0
    Hi all,

    Woke up today and switched the Sky+ box on to be greeted by Channel 998. Immediate thoughts we're "What have they broken with this update!" :thumbsdow

    Looks like I was right as the digital audio feed isn't working at all. :mad:

    Has anyone else had this issue today?
     
  2. markshark

    markshark
    Standard Member

    Joined:
    Jan 6, 2005
    Messages:
    106
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Pontypridd
    Ratings:
    +0
    Well at least the good old completely power off and power on has cured the sound issue for me :)

    Just the noisy fan now then :(
     
  3. Matlough

    Matlough
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Messages:
    135
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Just had the update and also getting a VERY noisy fan!!

    Very ****** OFF
     
    Last edited by a moderator: Feb 6, 2009
  4. Matlough

    Matlough
    Active Member

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Messages:
    135
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    I think it was the hard drive not the fan. It's now sorted - Do a Planner Rebuild and the noise will go (well it did for me!):)
     

Share This Page

Loading...