No Signal for ITV and ITV2

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by osfanphil, Sep 12, 2005.

  1. osfanphil

    osfanphil
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I get the message 'No sat signal' for ITV1 and ITV2.

    Has anyone else had this problem

    Regards

    Phil

    :confused:
     
  2. johndon

    johndon
    Active Member

    Joined:
    Feb 3, 2002
    Messages:
    1,930
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +89
    Working fine for me...

    John
     
  3. osfanphil

    osfanphil
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    What I should have said was -

    I've got Sky+ and ITV1, ITV2 plus a couple of other stations aren't obtainable because 'No Satellite signal is being received. This has been going on for a few weeks now.

    Has anyone else encountered the same problem?

    :lease:
     
  4. Damo121

    Damo121
    Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Messages:
    839
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +23
    I had the same trouble as you on the weekend, but with channel 5.

    The way I resolved it was to turn off the Digibox at the mains for 30secs, then on again and "hey presto!, back in business".

    Hope this helps.

    Damo :)
     
  5. wormvortex

    wormvortex
    Well-known Member

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    5,600
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    South of Heaven
    Ratings:
    +346
    i lost all the channels owned by MTV a few days ago, lasted like an hour
     
  6. dunsters

    dunsters
    Active Member

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Messages:
    303
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +7
    We lost all sky on our second box for the weekend and then after turning the box off again (3rd time over the weekend:( ) it finally came back to life - the box was fine but it said 'no signal'. Since then we have been getting a lot of pixalation and freeze screens. Seems very odd to me but this only started after I had a 'discussion' with sky on another matter and they mentioned I was out of warrenty and should pay £65 for an engineer :rolleyes: (I know - call me paranoid!;) )

    Cheers :hiya:
     
  7. osfanphil

    osfanphil
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I've tried all sorts of things, including turning the machine off and on, removing the card. I've spokane to sky, they say I need a engineer. Do you think resetting everything will help? :eek:
     

Share This Page

Loading...