no satellite signal being received

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by MR ETOME, Jul 30, 2005.

  1. MR ETOME

    MR ETOME
    Active Member

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    110
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Have been getting the no signal message on and off for the past week but since yesterday I'm receiving no channels at all, just a constant no signal message.

    Looking at the settings menu, The signal strength seems normal, but signal quality is zero and there is no lock.

    I have a sky+ hooked up to the same dish, and this is working fine.

    So, is this a problem with The LNB or the box itself, the alignment of the dish is obviously OK as the sky+ box is working fine. :lease:

    Is there a service menu that I can go into to check if there is aproblem with the LNB?

    Many thanks in advance.
     
  2. Nick_UK

    Nick_UK
    Banned

    Joined:
    Nov 13, 2004
    Messages:
    9,748
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +270
    Unhook one of the Sky+ outputs and plug it into the suspect box. That will prove whether it's an LNB fault.
     
  3. SamRadford

    SamRadford
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    3,965
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    N. Yorkshire
    Ratings:
    +308

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice