No FreeSat signal

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by lonewaller, Sep 8, 2005.

  1. lonewaller

    lonewaller
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have not been receiving a FreeSat signal from Sky since Tuesday evening, but the EPG seems to be working fine. Ironically, my signal quality seems to be around 50%, up from its normal 20%.

    I have not added anything new, nor was I mucking about with cables or system setups.

    Anyone know if there's a problem with the FreeSat signal or have I a problem with my digibox (Amstrad DRX400)?

    Thanks

    Brian
     
  2. Heinz

    Heinz
    Active Member

    Joined:
    Aug 4, 2005
    Messages:
    408
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Earle Colne, Colchester
    Ratings:
    +15
    The latter appears most likely (20% signal quality is very low though).
     
  3. lonewaller

    lonewaller
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Ok, so it turns out that, following a phone call to them, I merely had to re-boot the system.

    However, it raises an interest point. While I wasn't receiving the FreeSat channels I had a signal strength of c80% and signal quality if c50%.

    Now I've got my channels back, the signal has gone back to its normal strength of c90% and quality of c20%.

    Anyone with any ideas as to what's happening here?

    Brian
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice