Question No DD 5.1 on sky sports

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by leedebs, Aug 11, 2018.

  1. leedebs

    leedebs
    Active Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    1,985
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +122
    Hi all,
    Not sure if this is just me but I was sure EFL and PL footie and sometimes the cricket were transmitted on sky hd in DD5.1, this new season it appears none are? The F1 is still 5.1.
    Have standard HD not Sky Q btw
    Thoughts?
    Ta
     
  2. steve51

    steve51
    Active Member

    Joined:
    Sep 22, 2013
    Messages:
    254
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    43
    Location:
    London
    Ratings:
    +118
    I am watching the premier league on sky uhd and see that there is no atmos so wonder if sky are changing the audio
     
  3. damo09

    damo09
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 26, 2013
    Messages:
    3,037
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +455
    I was just about to ask about the lack of atmos.
     
  4. Simon F

    Simon F
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2016
    Messages:
    2,406
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Chester, UK
    Ratings:
    +1,740
    Yup no Atmos for me for the PL games today. Did however for Friday and yesterday’s games so perhaps a broadcasting problem. I usually try via the dedicated UHD channel and also by starting on the HD channel then pressing the prompt which appears to view in UHD as that often resolves. No such luck today though.
     
  5. Goooner

    Goooner
    Distinguished Member

    Joined:
    Jul 23, 2005
    Messages:
    39,453
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Milton Keynes
    Ratings:
    +18,099
    Didn’t even know there was a dedicated UHD channel :)

    Thought you had to go HD first and then select UHD.
     
  6. Simon F

    Simon F
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 20, 2016
    Messages:
    2,406
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Chester, UK
    Ratings:
    +1,740
    Home button > Sports > Ultra HD
     
  7. steve51

    steve51
    Active Member

    Joined:
    Sep 22, 2013
    Messages:
    254
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    43
    Location:
    London
    Ratings:
    +118
    At least it’s not just me, as you say it was working yesterday oh well see how it goes
     

Share This Page

Loading...