1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No colour in Component output - any ideas ?

Discussion in 'Plasma TVs' started by tetrarch, Sep 15, 2005.

  1. tetrarch

    tetrarch
    Standard Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    Messages:
    60
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    I have my Panny TH42PWD7 connected up by component cable to my DVD Recorder DMRES20 but all the output is in black and white, whether DVD or TV signal there is no colour at all. Viewing the same output by RGB is fine.

    Any ideas ? - I really hope it's not the cable as this has been connected up post-decoration !!!

    Regards

    Tet
     
  2. Piers

    Piers
    Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    1,971
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Shropshire
    Ratings:
    +227
    Check signal type is set to component on the plasma and output is set to component on the DVD recorder. If both are I fear the cable.
     
  3. xx396

    xx396
    Standard Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    168
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I got this when the cables weren't quite in properly but it also did something amiss with my Panasonic DMREH50 until you switch from RGB to S-Video with component from the video settings menu.
     
  4. tetrarch

    tetrarch
    Standard Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    Messages:
    60
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    Precisely the problem - thanks very much - Phew !!!

    Regards

    Tet
     

Share This Page

Loading...