No audio with YouTube

Discussion in 'Cable TV & Virgin Media TV' started by bwfcuk, Jun 20, 2015.

  1. bwfcuk

    bwfcuk
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +23
    May be a silly question for the experts on here but I can't get any audio other than through The TV speakers whilst watching YouTube , I have a Samsung smart TV and Yamaha amp connected to blu ray player and TiVo box . Any ideas thanks in advance..
     
  2. Member 581642

    Member 581642
    Banned

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    11,106
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +2,501
    How are the amp and the TV connected. You need some way of getting the audio from the Tv to the amp.

    This can be ARC via HDMI if both support this, or it could need a cable (optical) from TV to Amp
     
  3. dante01

    dante01
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    46,622
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +11,238
    How are you gaining accesss to the YouTube content? Is it via the YouTube app on the TiVo or via your TV's inbuilt SMART features?

    Is the TiVo and Blu-ray player connected directly to the AV receiver or are they connected to the TV, passing the audio through the TV to the AV receiver?

    Which model AV receiver and TV do you have?
     
    Last edited: Jun 20, 2015
  4. bwfcuk

    bwfcuk
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    Messages:
    402
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +23
    Just tried YouTube via TiVo and that's Ok but the search is a bit fiddly and would like to carry on using the IPad to search , I will have a look later to see what's connected to what and report back.
     

Share This Page

Loading...