new SR805 and X-box issue

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by cajam124, Sep 22, 2007.

  1. cajam124

    cajam124
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello,
    I just purchased a new SR805 yesterday. Have my HD-cable box connected to 805's HDMI IN and 805's HDMI OUT to the HDTV's HDMI IN. My as yet unsolvable problem is with X-Box 360. I have it connected to 805 via component to IN3 (and per the manual: the signals should be output via HDMI OUT to the TV). However, I just get no video or audio--just a Blue Screen
    Any help is greatly appreciated.

    Cajam124:)
     
  2. ianjm

    ianjm
    Active Member

    Joined:
    May 28, 2006
    Messages:
    96
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +8
    Hi,

    This is a repost from the other thread, but I'll give my thoughts again here!

    Just to add - the reason I had 1080p set is that my old receiver didn't do video switching, so the X-Box was connected direct to the TV's component inputs. I myself had this problem after buying my new SR-605. Although the 805 is better, your problem sounds exactly the same to mine, so I suspect the solution may be the same too, after all, these beasts share a considerable amount of hardware ;)
     
  3. RottenFox

    RottenFox
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    17,179
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    +56°28' 10.92"/-2°59' 21.48"
    Ratings:
    +4,289
    Hi,and welcome to the forums..
    one thing to mention to you.
    please refrain from posting multiple topics regarding the same question.
    you made a topic on this,also asked this question in another topic,and then made yet another topic on this subject,the latter i have deleted.
    after posting,please wait a reasonable time for someone to come back,and possibly answer your query.
    RF.
     

Share This Page

Loading...