New sky digital box

Discussion in 'Sky Digital TV Forum' started by Tricky, Feb 5, 2002.

  1. Tricky

    Tricky
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Just got sky installed on monday.I got a horrible Grundig box,it dont look nice.Can you think of a way to get sky to swap boxes?
    What sort of problem would warrent a box change.
    I know its a bit fussy but the rest of my gear looks great.
     
  2. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    A bit late I know but you should have gone to an independent authorised dealer and you could have picked which box you wanted.

    You could make all sort of claims, random freezing requiring a reboot, channel jumping to sky news or interactive while using the up/down channel keys.
    Even if they decide to swap the box you will not have any say in what they give you. At least it should be a new box and not a reconditioned one.
     
  3. Jeg72

    Jeg72
    Standard Member

    Joined:
    Jan 16, 2002
    Messages:
    67
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1

    Dont bother about the looks, how does it perform?

    The silver Sony VTX 760 (which I have) looks great.

    Pity its picture resembles VHS recordings:(
     
  4. Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I loved my Grudig box

    It had S-video but sadly it stoped working when I moved and now I have a horrid pace which doesnt

    I use to send RGB to my TV and S-vid to my Amp.
     
  5. Tricky

    Tricky
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    They are coming to replace it on wednesday.
    Place your bets,What do you think i will land up with?
    Probably the worst most horid box ever,Serves me right for being so fussy:)
     
  6. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    Just make sure it's brand new and still packaged digibox, not saying SKY or the installer would pull anything:)
     
  7. toastyhamster

    toastyhamster
    Standard Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    41
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I'm very happy with my Grundig box, had it about a year now. I got the deal direct with Sky and was offered Amstrad, Grundig or Panasonic . I hadn't researched it, so all I knew was to not go for the Grundig :)

    I'm being thick here but why are you outputting S-Vid to your amp? This is exposing my ignorance of home cinema but I can't for the life of me think why you'd want to output S-Vid to an amp!
     
  8. toastyhamster

    toastyhamster
    Standard Member

    Joined:
    Feb 15, 2002
    Messages:
    41
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    D'oh! I meant "all i knew was not to go for the Amstrad" not the Grundig.

    My excuse is it's Friday afternoon and I'm thinking of beer :)
     
  9. encaser

    encaser
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2001
    Messages:
    1,566
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Suffolk/Essex
    Ratings:
    +112
    They usually replace like for like, unless they can't get one for that day. Then it's an Amstrad which they always keep spare in the van - funny that!? At least that's what 2 intall' techs and a phone operator told me when I needed a replacement.
     
  10. Doubledoom

    Doubledoom
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    The current Amstrad model is one of the better digiboxes. Fast and reliable. Unlike the early models.
     
  11. Tricky

    Tricky
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Its a pace box.looks better.The old one reminded me of a 70's video deck.I was at work when the bloke came.He took the box th new remote and instructions with him.
     
  12. andypandy

    andypandy
    Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2002
    Messages:
    594
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Surrey, UK
    Ratings:
    +10
    Nobody's mentioned the Panasonic box. The old was great the new one is even better and looks better too.
     

Share This Page

Loading...