1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

new panny plasma

Discussion in 'Plasma TVs' started by Supra, Jan 26, 2003.

  1. Supra

    Supra
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    430
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +14
    Hi first post. Just purchased Panasonic 42pwd5bx from ninex after reading the threads on this forum. Unfortunately the scart lead they gave me has four video outputs and 2 audio outputs. I cant seem to find where these four rca plugs go into the plasma. I have spent alldayhanging iton the wall, now i dont know what to do can someone help. The board is a bnc board. Thank you in advance for your help.
     
  2. jmack

    jmack
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i think maplins are open till 4 today if you can get to one
    you can buy rca to bnc adapters about £1 each
     
  3. Supra

    Supra
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    430
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +14
    thanks for that, but i'm too fare from the nearest maplins, will try tommorrow thanks
     
  4. Supra

    Supra
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    430
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +14
    decide to to get svideo lead for today and see how things go today
     
  5. Supra

    Supra
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    430
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +14
    I dont beleive it s vide keeps on saying nomsignal on plasma what do i do know?
     
  6. MarkE19

    MarkE19
    Moderator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Messages:
    17,132
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Rainham Essex
    Ratings:
    +2,393
    Make sure the plasma input is set to S-Video and not PC or Component/RGB

    Mark.
     
  7. jmack

    jmack
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    make sure the dvd player or sky is set to s-video
     
  8. Supra

    Supra
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    430
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +14
    right had the plasma right , got teely from kids room sorted out ooutput from dvd to s video from rgb.

    What can i say wow and wow again, best purchase i've ever made!!

    Anyway if anyone has any other suggestions for improving it let me know, my sound is awsome.

    I've got it runninbg through yam e800 roksan amp and kef q55.2s and cresta centre channel which i will be changing very soon.oh yea nad servo 15 for awsome bass.

    i'm off to play for know willpost back with any new developments.
     
  9. jmack

    jmack
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    great dont forget to put some pics on the thread ( get ya plasma out for the boys
     
  10. Supra

    Supra
    Active Member

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    430
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +14
    Update Russel from Nexnix phoned me today and willbe sending bnc converters through post, he responded to my e-mail straight away. Best customer service i have ever received. Will try tomorrow with rgb connection. so far very happy with the purchase.

    Sky picture is excellent through s video. Wil have to wait to get digitalcamera before posting pics.


    And Thank you Jmack for your advice
     

Share This Page

Loading...