Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

new panasonic th-37pa30 no sound

Discussion in 'Panasonic TVs Forum' started by icosparky, Jan 15, 2005.

  1. icosparky

    icosparky
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    have just set up my plasma via sky and vcr using auto tune feature.
    good picture on channels but no sound only buzzing noise.
    sound increases with volume control.
    bypassed sky and vcr and connected aerial direct, still same problem.
    connected up as original setup and tuned in sky via manual tune.
    picture good but sound louder, but still buzzing and distorted.

    re-connected back to old t.v, picture and sound perfect.
    any advice would be appreciated. :lease:
     
  2. MAW

    MAW
    Banned

    Joined:
    Jan 24, 2002
    Messages:
    14,103
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Nr Dorking
    Ratings:
    +411
    Tried connecting with scart? If so, and still the same I'm afraid it must be knackered. 1st fault of that type I've heard of.
     
  3. Starky

    Starky
    Standard Member

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Messages:
    46
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    This may sound daft but have you checked the Audio set up menu?
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice