Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

New noises since v4 AV8 upgrade ...

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by jont, Oct 3, 2005.

Tags:
  1. jont

    jont
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 8, 2002
    Messages:
    4,249
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    near Aylesbury
    Ratings:
    +550
    I have noticed a high-pitched distorted noise coming from my rear/side gallos since doing the v4 software upgrade ... noticeable with the DPLIIx (THX on and off) but goes away when set to NEO6 (THX on or off) ???

    Is obvioulsy getting a signal as pitch varies with other sounds coming from the other speakers ...

    Anyone with similar noises or any ideas ?

    cheers

    Jon
     
  2. sticker

    sticker
    Standard Member

    Joined:
    Jan 14, 2003
    Messages:
    1,155
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +0
    Jon
    I had something similar with the beta version, but they cured that. Does this happen only occasionally? When I had it, the only way to get rid of it was to physically power off the AV8, wait about 10 secs then power on.

    Regards
    John
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice