New C1, Picture (Sky HDMI) flashing on off, HELP!!!

Nickadeemus

Novice Member
Hi guys

I’ve just set up my brand new C1 tv.

When I choose Sky, it’s just flashing on and off, I’ve checked the cables all seem ok.

Image appears for 1 second, disappears for 3 seconds, continues to do this.

Any ideas please?😩

Thanks
 

Nickadeemus

Novice Member
Sky+HD or Sky Q?
What video resolution have you set your Sky box to?
It’s Sky Q, @JayCee. I haven’t touched Sky setting, just unplugged from Hisense TV, into this one. Getting in to settings is a nightmare, 1 second windows! What should I set it to? Thanks
 
Last edited:

JayCee

Distinguished Member
I believe in LG TV’s you need to go into the TV’s menu and turn on “Deep Colour” for whatever HDMI input you have the Q box plugged into.
 

JayCee

Distinguished Member
In the meantime if you can’t find that setting on your TV you should be able to get a stable Sky picture by pressing Home1080Home on the Sky Q remote (“Home” is a single press of the button with the “Home” icon on it)
 

Pug72

Well-known Member
Don’t forget the newer C1 & G1 need a firmware update (03.20.80)for 4K to work over HDMI.

It’s out OTA but may take a few days to show up so you can download it from LG and self install if needed urgently.
 

PlexShaw

Well-known Member
Thanks @JayCee and @Pug72. Getting fed up now! Richer suggested a different HDMI lead. £30 later- same. Still no firmware update available either 😩
If you need the update now, don't waste time waiting for the TV to offer it and just manually download and install via USB stick instead. The download and instructions are available from any C1 or G1 support page:

 

The latest video from AVForums

Sony Bravia XR A80J OLED TV Review
Subscribe to our YouTube channel
Support AVForums with Patreon

Top Bottom