1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

need sp50 help

Discussion in 'TVs' started by kurt_ego, Aug 21, 2005.

  1. kurt_ego

    kurt_ego
    Standard Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    70
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    getting abit of fluctuation around the yellow writng on my telewest box. have set it up 3 different ways but am still getting probs.
    Does anyone no what i can do or can give me some advice.
    PS my dvds play fine.
     
  2. Br41ns

    Br41ns
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    424
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Glasgow
    Ratings:
    +31
    :hiya: kurt_ego

    Can you adjust any settings on your cable box like contrast or anything, what have you tried so far.
     
  3. soni

    soni
    Banned

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    557
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +2
    Don't know if you've tried this allready but make sure your colour settings in the Telewest display colour settings are set to output RGB and not composite, as composite can cause a shimmering effect around the yellow borders on Telewest.
     
  4. Razor

    Razor
    Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    37,548
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +12,508

    Switching to RGB should clean up the picture. :thumbsup:

    (Soni :hiya: )
     
  5. soni

    soni
    Banned

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    557
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Kent
    Ratings:
    +2
    :hiya: Razor :hiya:

    Yeah i reckon thats his problem cause i had the exact same problem to begin with :D
     
  6. kurt_ego

    kurt_ego
    Standard Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    70
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    no i get the shimmering effect on both!!! any other ideas?
     
  7. kurt_ego

    kurt_ego
    Standard Member

    Joined:
    Mar 25, 2005
    Messages:
    70
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    please someone help do you think it could be standard of wire? there is always a shimming effect around yellow words prodominantly. tried what u lot have said to no avail
     

Share This Page

Loading...