1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with PES4

Discussion in 'Xbox Forums' started by Dogma21, May 9, 2005.

  1. Dogma21

    Dogma21
    Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    381
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +16
    Can someone help me.

    When I'm playing PES4 online I don't know how to start a game by inviting a friend.

    I know how to invite them and I get a message back to say invitation accepted but I don't know what to do next to start the game.

    I'm doing this from create a match and selecting a friend from the list, is this correct??

    Please help it is really starting to :censored: annoy me.

    :lease: :confused:
     
  2. Dogma21

    Dogma21
    Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    381
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +16
    anybody.....please.....

    It doesn't say in the instructions and it doesn't seem that obvious from the on screen menu.

    :lease:
     
  3. harrist0

    harrist0
    Standard Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    291
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    normally with the invite acceted message it has another line saying join game, however, as you said you are playing a friend it might be that you are not able to connect with them. Huge problems with this in the pse4 league. If you are able to connect straight to your modem without the use with a router this usually helps. Have you ever player this friend before?
     
  4. finlab

    finlab
    Standard Member

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Messages:
    118
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Aberdeen
    Ratings:
    +1
    I assume you mean for the xbox.
    If its pc then I can help
     
  5. Dogma21

    Dogma21
    Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    381
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +16
    Yes I do mean the xbox version.

    I do not see the join game message, when a friend accepts my invite.

    I do see it when a friend invites me though.

    I am currently using a wireless router but the xbox is connected by a cable and the pc is wireless.

    I have played these people before but they have hosted and due to lag I wanted a rematch with me hosting.
     
  6. -Jay-

    -Jay-
    Banned

    Joined:
    Jul 26, 2002
    Messages:
    4,905
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Kop End
    Ratings:
    +135
    When he accepts your invite you are pressing A to let him in yeah?
     
  7. Dogma21

    Dogma21
    Active Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    381
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Leeds
    Ratings:
    +16
    not sure I'll try it and see how it goes.
     
  8. stevie p red

    stevie p red
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have exactly the same problem as you .
    My friend (both new to online gaming )rang me to say he was online on PES4 .
    We added each other to our friends list via the xbox live screen .
    But going into the game ,we could send each other invites but when accepted ,nothing would happen .
    I created a game like you did and invited him off my list to no avail.
    What is the player list ?? He had different people in his ,than mine at the same time .??

    Please some body must have a solution .

    Steve P
     
  9. harrist0

    harrist0
    Standard Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    291
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    Can either of you connect direct to your modem rather than go through a router. This usually solves the problem. Otherwise there will be no other way as i also have the same problem and there is no way around this other than not using a router.
     
  10. stevie p red

    stevie p red
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    i connect direct with an ethernet cable ,but he has a wireless router.

    Do you reckon that is the problem
     
  11. harrist0

    harrist0
    Standard Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    291
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    Yeah i think so. You can try connecting without your router as that might work.
    I had problems with this whilst in the PSE4 av tournament and that was the suggestions that were given by me by all the other players so i think that's where the problem lies. I think someone said it was incompatible routers therefore this solution should work. Let me know if it does.
     

Share This Page

Loading...