1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with Arcam discrete codes!

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by Kazuya Mishima, Sep 2, 2003.

Tags:
  1. Kazuya Mishima

    Kazuya Mishima
    Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    1,416
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    North East Scotland
    Ratings:
    +65
    I have the Arcam AVR200 and have downloaded ccf's from remote central, for use on my pronto. However, I cannot find discrete on/off codes.

    I found discrete on/off codes for the Arcam DV88+ - but so far only a 'power' code for the AVR200.

    Does anybody have these codes? Or is there a way I could derive them by educated guesswork!

    Please help! (jasonjo, if you're out there....)
     
  2. gilesm

    gilesm
    Standard Member

    Joined:
    Aug 29, 2002
    Messages:
    179
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    UK
    Ratings:
    +1
    Kazuya

    These work for my AVR100, so I would think they do for the 200 as well - give em a go:

    ON - 5000 0000 0000 0001 0010 007B
    OFF - 5000 0000 0000 0001 0010 007C

    HTH
     
  3. Kazuya Mishima

    Kazuya Mishima
    Active Member

    Joined:
    Dec 11, 2002
    Messages:
    1,416
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    North East Scotland
    Ratings:
    +65
    Got it programmed just now and everything's working a treat! I have finally convinced the girlfriend of the usefulness of the Pronto - previously she detested all the button pressing, now she just has to press 'watch sky' on the pronto and hey presto! Maybe this wasn't such a good idea after all....

    Thank you very much.:smashin: :clap:
     
  4. CJDunn

    CJDunn
    Standard Member

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    1
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hI CAN ANY ONE TELL ME THE CODE FOR THE SKT HD REMOTE TO WORK WITH THE RECEIVER ? ALL CODES IN THE SKY BOOK DON'T WORK :lease:
     
  5. logiciel

    logiciel
    Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    51,545
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +5,312
    As far as I know it can be made to control only TVs.
    Please don't "shout".:)
     

Share This Page

Loading...