1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

National Geographic Adventure One Prob's

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by Tim Cooper, Apr 10, 2004.

  1. Tim Cooper

    Tim Cooper
    Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    2,773
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Laindon Essex
    Ratings:
    +96
    Anyone having problems with National Geographic Adventure One? the channel displays "no satellite signal is being received" no probs with any other channels just this one.
    I'm on the Sky family package (no sports or films)
    Cheers.
    Tim.
     
  2. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    It's 8.38pm and it's working ok for me, channel 560 right?
     
  3. Tim Cooper

    Tim Cooper
    Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2000
    Messages:
    2,773
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Laindon Essex
    Ratings:
    +96
    Yes still got the "no satellite signal is being received":(
    I'll get on to Sky tomorrow.
    Cheers.
    Tim.
     
  4. lynx

    lynx
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    4,633
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    It always rains.
    Ratings:
    +301
    558 National Geo and 559 Nat Geo+ both ok as well.
     
  5. rawowl

    rawowl
    Standard Member

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Messages:
    22
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have the same problem with Paramount 2
     

Share This Page

Loading...